NOVO 

Glasovna joga

Jezik: EN

Že na DVD-ju

 

 

 

 

 

 

Učitelj: Geshe Lobsang Soepa

 

Obstajajo trije različni tipi glasovne joge.

 

Prvi tip glasovne joge: Uči nas specifičnih fraz in zvokov, ki so povezani s pozitivnimi občutki in čustvi, ki so  zakoreninjenimi globoko v naših srcih.

Ti zvoki in fraze nam pomagajo odstraniti vse nejasnosti in negativne občutke ter razviti duhovne vrednote, kot so ljubezen, sočutje, potrpežljivost in modrost zavedanja praznine.

(Ali : Prvi tip joge nas uči specifičnih fraz in zvokov, ki iz globine našega srca prikličejo pozitivne občutke in čustva. Na ta način nam pomaga odstraniti vse nejasnosti in negativne občutke ter razviti duhovne vrednote, kot so ljubezen, sočutje, potrpežljivost in modrost o zavedanju praznine.)

Drugi tip glasovne joge:  omogoča razvijanje kreativnih glasovnih sposobnosti,

zdravi glasovne okvare in spodbuja razvoj “šestdesetih najvišjih kvalitet govora”.

Tretji tip glasovne joge: temelji na branju posebnih manter z namenom zdravljenja akutnih in kroničnih telesnih bolezni in okužb.

Vadba glasovne joge lahko ozdravi 424 bolezni brez negativnih stranskih učinkov.

Pomaga pri pomlajevanju telesa ter ga poživi z esencialno vitalno močjo.

 

Geshe Lobsang Soepa deli skrivnost tibetanskega znanja glasovne joge, ki se je v davnih časih prenašalo samo od učitelja na njegovega učenca.

 

Nakup

Skrivnost zdravega uma in telesa ni v žalovanju za preteklostjo niti v skrbeh za prihodnost, temveč  da živiš v  sedanjem trenutku modro in iskreno.

                                Gautama Buddha

 

Če želiš, da so srečni drugi, prakticiraj sočutje.  Če želiš sam biti srečen, prakticiraj sočutje. 

                                Tenzin Gyatso, 14 Dalajlama

 

Potrebno je pomagati čutečim bitjem ne samo v naših molitvah ampak tudi v naših dejanjih.                                                                        Geshe Lobsang Soepa

 

Njegova svetost 14.  Dalajlama in Geshe Lobsang Soepa